Brigsam's gastenboek

Gemiddelde score gegeven aan dit gastenboek: 9.5/10


Schrijf een nieuw bericht


Berichten : 1 tot 10
Pagina : 1
Aantal berichten : 146
<< vorige
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ... 15
     
op 31/05/2016 om 13:54
Score : 10/10

Wij zijn ons mopshondje Toulouse spijtig genoeg verloren aan de gevolgen van leukemie op 27 februari 2016. We hebben er alles aan gedaan om hem beter te maken, maar het heeft helaas niet mogen zijn 😢. We missen hem elke dag opnieuw en dan vloeien er al eens traantjes. Toulouse was een schat van een mopshondje, zoals alle mopsjes. Jullie site is dan ook geweldig om te lezen en naar te kijken. We herinneren ons dan ook nog Dotje toen we bij jullie in 2007 eens een kijkje kwamen nemen. De verwelkoming die we toen kregen van jullie mopsjes was en is onbeschrijfelijk. We zijn opslag verliefd geworden op die lieve mopshonden en zouden niets anders meer willen dan een mopshondje. Een welgemeende dank u wel daarvoor Brigitte en Sammy. Vele groeten van Danielle en Kris.
     
op 26/03/2014 om 08:31
Score : 9/10

hallo, ik ben Erika, 32 j en al jarenlang zijn er bij ons (soms tot 3 te gelijk) Duitse Herders op hof geweest. Onze Thor en onze Ricky zijn ondertussen resp.11 j en 3 m en 11j en 2 maand. De ene is nog redelijk goed van gezondheid de andere dan weer wat minder, maar ze slijten hier een gelukkige oude dag mijn senoirtjes. Vroeg of laat zal ik uiteraard een andere hond moet zoeken. Ik heb er al goe over nagedacht en het zal dus een mops worden (bij voorkeur zwart m of v maakt niet uit). Vraagje : zijn mopshonden katvriendelijk, of tov andere dieren zoals konijnen (vlaamse reuzen) en cavias? Op wat moet ik letten ivm aanschaf pup? (op www.bpdc.be vond ik heel wat info uiteraard en ook hier bij u al) Wat is de prijs ongeveer. Hier bij ons in Buggenhout mogen de honden altijd zowel binnen als buiten leven, wonen en ravotten, grote tuin, daglijkse wandelingen, spelen enz. Zijn mopsen ook goede honden om naar de hondenclub mee te gaan inzake gehoorzaamheid ? Alvast bedankt en veel succes nog, erika

Reactie van de webmaster : Erika kreeg via mail antwoord op deze vele vragen.
     
op 13/12/2013 om 19:14
Score : 10/10

Beste,

Wij zouden er thuis graag nog een speelkameraadje bijhebben en zouden daarom graag een mopsje aanschaffen
Zijn er bij jullie in de toekomst soms plannen voor een nestje?

Mvg Jan

Reactie van de webmaster : Beste familie Niville,

Leuk dat julllie ook in ons gastenboek schreven
Jullie zullen ondertussen jullie mopsje uit Duitsland wel mogen verwelkomen.
Zijn steeds blij als mensen die zo erg uitkijken naar mopsje dan eindelijk na veel geduld
een lief mopsje mogen vertroetelen.
Veel geluk met haar !

Brigsam
 
op 26/03/2013 om 13:59
Score : 10/10

hallo,
ik heb sinds één jaar een mopsje geadopteerd van toen drie jaar,(na jaaaaaaaren verlangen naar een mops).
Mieke is zo'n schattig braaf meisje maar is spijtig genoeg gesteriliseerd moeten worden wegens baarmoederontsteking. Binnen een jaar of twee(of mss wel vlugger, hihi) zou ik er graag een klein mopsje bij hebben, zodat ze toch is kan opvoeden en zodat de puppy van haar haar brave manieren kan overnemen...
Maar mijn vraag is eigelijk, hebben jullie soms ook zilvergrijse mopsjes? Die vind je maar zelden é.. zwart is ook heel mooi en ohzo schattig maar da grijs is toch ook speciaal é.. daarom da ik 't liever op tijd vraag.. je weet nooit da je er is hebt en dan mag je mij altijd contacteren..
Mieke wordt hier goed verzorgd, 3x dag gaan we wandelen, ik werk part-time (4u/per dag, waarvan ze max 2u alleen is), gaan op geregelde tijdstippen naar dierenarst met ons kleine schat en ze krijgt zoveel liefde van ons hier allemaal, da we eigelijk nog meer liefde van haar terugkrijgen... maar een vriendinneke zou toch wel welkom zijn voor onze schat want ze speelt heel graag met andere hondjes.

Vriendelijke groetjes, Anja én Mieke natuurlijk!

Reactie van de webmaster : Beste Anja De Vriendt,

Tof dat u een mopsje adopteerde. Leuk te horen hoe ze bij u vertroeteld wordt.

Zilvergrijze mopsjes bestaan niet. Je kan wel een zilver mopsje hebben, maar dit betekent dan dat in de vacht een zilvergrijze glans is en niet dat het een grijze mops is hoor.

U mag ons altijd mailen/bellen en dan kunnen wij u dit alles beter uitleggen over de kleuren bij de mops.

Mopsengrtjs
Brigsam
   
<< vorige
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 ... 15
Berichten : 1 tot 10
Pagina : 1
Aantal berichten : 146